tirsdag 26. oktober 2010

Om ufoer


Slår vi opp på  Wikipedia finner vi ut at en ufo er : Et uidentifisert flygende objekt
Innen quilteverdenen er en ufo noe helt annet.
Når vi quiltere  snakker om alle ufoene vi har hjemme handler det om alle syobjekter som ligger rundt  i kroker og gjemmer som var veldig kjekt å begynne på, men som av en eller annen grunn  ikke har blitt ferdig.
( Som regel er det for at det alltid er så kjekt å begynne på noe nytt, jeg jo bare se hvordan  stoffene passer sammen, eller prøve et nytt mønster... )
Med andre ord så er det et uferdig syprosjekt.
Jeg fant et da jeg ryddet litt på syrommet mitt. Det var jo bare til å sy noen sting til... Så ble jeg jo veldig fornøyd da jeg ihvertfall ble ferdig med en ufo !


Ha en fin kveld !

8 kommentarer:

 1. Akk ja,...UFO`er...har også en del liggende.
  Nydelig nålepute du har laget, den må ligge fremme til pynt.

  SvarSlett
 2. Hei Bente.
  Jeg ser du skriver om sorgen og gleden. Det har jeg også gjort i det siste.... Mistet en voksen sønn jeg også, for 6 måneder siden. Sorgen spiser deg opp, den er ubeskrivelig. Men heldivis er vi skapt til å tåle det selv om vi aldri mer blir den samme igjen. Jeg er faktisk overrasket over hva vi kan tåle..... Det er godt at vi er i stand til å kunne føle glede igjen etter noe sånt,- at livet likevel kan gi oss gode og lykkelige stunder. Sorg er en prosess vi aldri blir ferdig med, men den endrer seg etterhvert kjenner jeg. Den kan også kjennes forskjellig fra dag til dag. Masse klemmer til deg, med håp om at du skal finne masse glede i livet videre.

  SvarSlett
 3. Nydelig nålepute. Alltid kjekt å få ferdig en UFO, men det kommer lett nye. Det er bare slik....

  SvarSlett
 4. Så skjønn! Herlig nålepute, som nesten er for fin til å stikke nåler i. Kanskje nåler med perlemorshode er verdige. (o: Fikk så lyst til å sy nå! (o:

  SvarSlett
 5. Så søt, da. Kjenner igjen dette med å hele tiden måtte begynne på noe nytt. Jeg har enormt mange UFOer, men synes det er fint. Kjekt å kunne variere litt også fra dag til dag. Dessuten ser jeg jo at jeg får bedre tid til å b estemme meg for hvordan det skal bli. Mange forandringer underveis, altså.

  SvarSlett
 6. Det ble en flott ufo:-) Ja disse ufoene ligger litt her og litt der hm
  Ha en fin og kreativ uke

  SvarSlett
 7. Ufo'ar jah....sukk...kven har vel ikkje skuffar og skåp fulle av slike...?! hehe
  Ein lettelse kvar gong noko går frå 'ufo' til 'fo'.. ;o)

  SvarSlett

Roser, gamle broderier og bøker

Nå er det jammensanten lenge siden jeg har blogget.  Nå er det på høy tid at jeg viser litt livstegn fra meg. Mai og Juni har vært strål...