Etter å ha spist og spist hele jula, ribbe,pinnekjøtt, lutafisk, riskrem og you name it, måtte jeg lage noe litt enkelt til dessert i dag.
Hvit sjokolademousse med rød topping
Man tager:
200 g hvit sjokolade
500 g kesam
1 ts vanilje eller 1 vaniljestang
1 granateple
Bringebær
2-3 ss melis
Sjokoladen brekkes i biter og smeltes over vannbad.
Hvis du har vaniljestang , skjær et snitt i den,
ta ut frøene og ha dem i kesamen.
Rør inn den smeltede sjokoladen i kesamen.
Hell over i glass eller kopper, jeg hadde 6 kopper.
La stivne i kjøleskapet.
Granateplet deles og kjernene presses ut.
( Det ble litt skvettting rundt meg ja.)
Blandes med bringebær og melis.
Legg dette over moussen.
Velbekomme!
Så vil jeg takke alle som er innom og legger
igjen så koselige spor etter seg her hos meg.
Å ha blogg tar tid og forplikter,
en må innom og oppdatere
med jevne mellomrom.
Men det er jo så koselig,
mange kjekke og interessante blogger,
samt inspirasjon til
mer kreativitet!
Romjulshilsen fra Bente
Denne så virkelig god ut, og jeg har en lei tendens til å forsyne meg godt av desserten:)
SvarSlettNyt romjula videre, klem fra meg;)
Så godt det så ut;)
SvarSlettHer er vi stinne av julemat!!
Men du og du så godt det har vært:)
Fortsatt fin romjul;)
Klem fra Ann-M.
Så artig at du gjenkjente juleløperen min;)
SvarSlettDesserten ser jo lekker ut, smakte nok friskt og godt. Kjenner jeg begynner bli en smule stinn av all maten...så skal bli godt med litt magrere tider også;))
Sant det, en blogg forplikter, føler litt på den i blandt jeg også...men aller mest gøy da:)
Fortsatt god jul, klemklem
Den såg heilt snop ut - bør finne eit verdig høve og eit granateple snart - trur ikkje eg bør vente til neste år med den!
SvarSlettYnskjer deg gode romjulsdagar!