Av ca 3 kg fisk, mest lyr, noe sei og en liten torsk ble det ca 50 fiskekaker.
Vi fikk låne en skikkelig kvern til å male fisken med, og stekte dem på ei takke.
Nam, de smakte myyye bedre enn de vi kjøper i butikken !
Så måtte jeg jo lage sommerens syltetøy, nemlig rips/bringebærsyltetøy.
Oppskift: 600 g bringebær
400 g rips
600 g sukker
Bærene kokes raskt opp, sukker has i og du rører og rører til det tykner.
Nam, nam både på vafler og på brødskiva.
Nå er ferien over, men striskjorta og havrelefsa blir det ikke på oss !
Ha ei fin uke!
ÅÅÅ... nå ble jeg sulten, ser jo så godt ut da !!!
SvarSlettHa en fin kveld, klem.
Herlig, kjenner nesten den gode lukten!
SvarSlettSer godt ut:DD klemz Grethe
SvarSlettTakk for oppskrift!Ikke sikkert jeg får tak i bringebær i år,dermed kan denne bli uprøv, men har notert den i syltetøykokeboka mi! Har du noen gode oppskrifter på rips el solbær-syltetøy? det bugner av dem her, ikke helt moden enda. Klem
SvarSlettMaten ser fristenede ut, nam......
SvarSlettFlinke dokke er!
SvarSlettHeimelaga fiskekaker er
berre snop :-)