mandag 15. august 2011

Primitivt


Sommerens utfordring hos mannen i huset har vært å steke/grille på stein eller skifer. En gammel leirovn som sprakk forrige vinter da vi glemte å ta den inn før frosten har blitt  "limt" sammen og fungerer som grue. Skiferen sprakk, tykkere stener har blitt brukt.
han er ikke helt fornøyd med materialene.
MEN - maten har blitt god! og vi har kost oss med både grilling og servering ute selv om det ikke har vært så fint vær.

Helene med den nydelige bloggen
Alt som er vakkert har overtatt stafettpinnen etter Petunia med mandagstema. I dag er tema : Primitivt
Dermed ble mitt bidrag denne mandagen dette bildet.


Mandagshilsen

12 kommentarer:

  1. Primitivt er godt iblant når dagene går langsomme;)
    Flott bidrag;)
    Kos deg, klem fra meg;)

    SvarSlett
  2. Kjempekoselig og primitivt!:) Ønsker deg en kjempefin mandag, og ei riktig god og fin uke!:)

    SvarSlett
  3. Fin form for kreativt genbrug :-)

    SvarSlett
  4. Åt mat som lades på varma stenar att steka . vid vårt bord, en semester, det blev jätte gott!

    SvarSlett
  5. Gott att det gick att återanvända lerugnen även efter att den spruckit under vintern ute. Stenar duger utmärkt som "stekbord", det syns på de flotta fotona. :-)
    Perfekt tolkning på primitivt tycker jag, säkert extra gott också med tanke på tillagningen. ;-)

    SvarSlett
  6. Flotte bilder! Både primitivt og funksjonellt på èn gang:o)

    Hyggelig at du deltar i Mandagstema hos meg:o)

    Heleneklem

    SvarSlett
  7. Supergott blir det där - det riktigt vattnas i munnen.
    Spännande det låter med lerugnen - tänkte att ni (mannen?) kanske är intresserad av mitt lilla projekt jag gjorde för några somrar sedan
    ;-)
    kolla här på min hantverksblogg

    http://pysselfarmor.bloggplatsen.se/kategori/83260-lerugnsbygge-jag-gjort/

    SvarSlett
  8. Så kjekt å kunne eksperimentere litt. Ser ut til å ha lykkes.

    SvarSlett
  9. Tänk att mat smakar så mycket bättre när det blir tillagat på ett primitivt sätt!

    SvarSlett
  10. Mad lavet og spist udenfor smager dejligt selvom det er lavet på en primitiv måde..;)

    SvarSlett
  11. Dejligt med mad lavet over bål.. :-)

    SvarSlett

Pelargonia-dilla og oppussing.

Jeg skal innrømme det, jeg lider av pelargonia-dilla.  Grunnen er jo helt klar, det er jo så mange nydelige, forskjellig...