tirsdag 26. juli 2011

Hverdagsliv

Det er noe med det å finne tilbake til hverdagslivet igjen. Det har vært tøffe og intense dager i det siste. Sorgen som vi har båret med oss de siste fire årene har blitt forsterket etter Utøya- tragedien og bombeattentatet i Oslo.
Hverdagslige ting er bra.


Jeg kan jo lage foccatiabrød og salat og dekke fint på bordet.

Eller jeg kan gå tur.  Her er Tonje, dattera vår og Frida i fint driv.


Eller jeg kan sy, noe som har vært min måte å bearbeide både gleder og sorger.
Spesielt håndsøm er bra, å se et håndarbeid ta form er som en lise for sjelen.


 

6 kommentarer:

 1. Har lest meg tilbake og skjønner du får ekstra tunge tanker i tillegg til de disse tragiske hendelsene frambringer...å miste et barn må være det verste av alt.
  Jeg har selv bare følt tristhet siden dette skjedde, ufattelig.
  Ønsker deg en god kveld, klem fra meg.

  SvarSlett
 2. Hverdagen er god å ha den. Den vil alltid komme tilbake uansett hva som skjer og fyller livet vårt med mening, til tross for vonde ting som hender. Det har vært noen triste dager etter den tragiske hendelsen. Det blir en slags avmaktsfølelse.
  Ha en fin kveld, klem. =)

  SvarSlett
 3. Vi trenger hverdagen og positive aktiviteter. Her er det litt vanskelig å komme i gang med hverdagen, vi fikk liksom dobbelt opp med flommen på søndag... Men det blir nok mer hverdag igjen om en stund.

  SvarSlett
 4. Hei igjen, vil bare si at her var det tross alt bare snakk om materielle skader etter flommen... heldigvis ikke menneskeliv... Jeg tror mange tenker på det som er viktig nå.

  SvarSlett
 5. Et lite vers æ lærte som liten: " Hvis alle farger var gule, grønne eller blå, ville æ savne hverdagens den grå.." Det bruke æ ofte å tenke på når livet skal gå videre, og det må det! Ha en fin kveld;-)

  SvarSlett
 6. Ja - det er godt å kunne tenke på litt hyggelige ting mellom alt det gusomme som vi hører fra alle mediakanaler hele dagen. Det er vanskelig å ta inn, og pusterom er viktig for å kunne gå videre - selv om smerten er der.
  Hilde

  SvarSlett

Roser, gamle broderier og bøker

Nå er det jammensanten lenge siden jeg har blogget.  Nå er det på høy tid at jeg viser litt livstegn fra meg. Mai og Juni har vært strål...