torsdag 2. juni 2011

Quilt eller hage?

Quilt eller hageblogger?
Ja, jeg ble litt i tvil. Men jeg tenker at jeg er begge deler da. Når jeg syr finner jeg ofte motiver fra blomster og natur. Når jeg skal ta bilde av quilteriene mine drar jeg de ut så sant som jeg kan.

Moseplassen har ny konkurranse- Frøken Lilla.


Her er mitt bidrag. 

Som nevnt i forrige innlegg havnet jeg inni en stor syrinbusk for noen dager siden og ble helt beruset av duften til alle syrinene. De er vakre!

Regnet fortsetter her - ute i hagen er det noen blomster som roper etter sol og varme.


Ellers har jeg klart å få meg betennelse i skulderen, fått cortisonsprøyte og skal ta det med ro. I går var det skikkelig smertefullt.
Heldigvis er jeg bedre i dag.
Hvordan skal jeg klare å sitte i ro  og ikke sy???
Det er godt jeg kan kose meg med alle de fine bloggen rundt omkring - både håndarbeids- og hageblogger!

En riktig god helg til alle som titter innom hos meg!!

7 kommentarer:

 1. Du har så koselig en blogg med masse flotte bilder. Skulle egentlig bare ønske deg god bedring. Trasig å ta det med ro - det er vi neimen ikke særlig flinke til... Håper du er frisk til det blir sol og fine sommerdager. Her nord har det regnet i flere uker, så det er godt jeg har hobbyer innendørs. Ha ei fin langhelg - kos deg med ei god bok!!

  SvarSlett
 2. Du får bruke tiden på å lete opp gøyale mønstere og slikt da, om det er ok å surfe på nett for skulderen. God bedring!

  Og nydelig lilla syrin, hyggelig at du er med på konkurranse :)

  SvarSlett
 3. Hei. Syrin er nydelig! De er vakre å se på og lukter himmelsk. Ønsker deg god bedring. Takk for titten. Inger Johanne

  SvarSlett
 4. Liker quilte innleggene dine, så de må du ikke slutte med! Koselig at du er med på "Gje borten" min forresten;-) Klem

  SvarSlett
 5. Syriner er vakre blomster med en aldeles nydelig duft. Håper skulderen din blir bedre snart. Gjorde det samme jeg for noen år siden og den har vært bra siden. Prøv å kos deg med en bok eller surfe på nettet etter spennende prosjekter. Ha en flott langhelg.

  SvarSlett
 6. Forstår godt du gikk deg vill i den deilige duften. Syriner er herlige. :)

  SvarSlett
 7. Lykke til med den vakre syrinen i konkurransen og god bedring med skulderen.

  SvarSlett

Roser, gamle broderier og bøker

Nå er det jammensanten lenge siden jeg har blogget.  Nå er det på høy tid at jeg viser litt livstegn fra meg. Mai og Juni har vært strål...