onsdag 30. mars 2011

Velkommen til syrommet mitt!I det fine vårværet i går fikk jeg skikkelig ånda på meg og bestemte meg for å rydde syrommet.
Nå ble det så ryddig at du kan få komme på besøk!Litt musikk må vi ha, her er alt fra Grand prix til meditasjonsmusikk. men da jeg skulle rydde måtte jeg ha Coldplays Viva La Vida !Uglefamilien står pent og følger med på hva som skjer.
Garnet ble ryddet , påskekaktusen har en blomst og den lille symaskinen er faktisk en blyantspisser. Jeg fant den på en ferie og husker jeg var veldig fornøyd etter at den ble min.


Her er arbeidplassen, lyst og kjekt. Jeg ser over taket til naboen.


Trådhylla fant jeg da vi var på Dyrskun i Seljord for et par år siden. Jeg er sånn skapt at jeg liker sånne småting å pynte med.


Jeg har et bokstativ som er veldig kjekt når jeg skal følge oppskriftene. Det blir vel helst brukt til kokebøker, men hos meg er det til quiltebøkene........


Det er ytterst sjelden det er så ryddig i hyllene mine.
Syboksene står på rekke og rad.


Håndarbeidsbøkene har sin plass, det gjelder om å få inspirasjon til nye prosjekter.


En lett blanding av puter ligger i senga, jeg har  tenkt at jeg skal sy  noen nye like. Til vanlig pleier alle Ufoene å ligge her, men nå  skal det bli orden, quiltere trenger å hvile ryggen etter å ha sydd mye.


Her er bildet som henger på døra nå. Det ble til av seg selv etter sangen En fin liten blome som Bjørn Eidsvåg synger så fint.

Håper denne rundturen på syrommet kan inspirere deg til å fortelle  litt om ditt syrom eller sykrok !

 Ha en fin og kreativ vårdag!13 kommentarer:

 1. Å hildrane du, så fint et syrom! De uglene der er kjempefine! Ligger det sømbeskrivelse ute et sted? Unner deg en flott dag på- eller utenfor syrommet. Hilsen Siri:-)

  SvarSlett
 2. Hei!! Ikke har jeg sy rom/ arbeidsrom, og ikke har jeg noen sykrok/ arbeidskrok heller. Og det er min store sorg. Men den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves. Når min yngste sønn flytter ut av heimen i løpet av våren, så rekker han nok ikke lenger enn til trappa, før mor i huset har okkupert rommet. Vi har en campingvogn ute i hagen, og der oppbevarer jeg et digert arbeidsbord, som jeg har fått fra en interiørbutikk her i Moss. Det gleder jeg meg til å ta i bruk. Og sortere stoffer inne i hyller på kottet. Og så skal jeg begynne å lete på finn.no etter opp-pussingsprosjekt!!!!!! Gleder meg. syrommet ditt var veldig hyggelig or meget organisert!!! Klemz

  SvarSlett
 3. Så deilig og lyst syrom du har! Mange skjønne duppeditter som jeg kjenner igjen på mitt eget syrom, men desverre sjult av mye rot... Veldig hyggelig ble det - tipper det blir godt å sette seg ved maskinene nå! Kos deg.
  Jeg ble inspirert til å rydde...
  Klem Hilde

  SvarSlett
 4. Så flott det er på syrommet ditt! :-) Ser ut som en trivelig og organisert arbeidsplass. :-)

  Ha en fin dag videre.
  Klem Jenny

  SvarSlett
 5. Sikke et dejligt syværelse du har.

  SvarSlett
 6. Så inspirerande og flott syrom du har :)

  SvarSlett
 7. Å så flott du har fått det på syrommet. Det ser ut som et rom som er ganske likt mitt. Så jeg skjønner nå at der er gode forbedringspotensiale hos meg. Kanskje jeg skal ta en runde her hos meg også. Tusen takk for inspirasjon.

  SvarSlett
 8. Så fint du har det!
  Syrommet mitt er stort og godt, men det trenger en skikkelig oppryddning nå. Jeg er inmari god til å rote der inne og tar av og til et skikkelig skippertak og rydder, og da tenker jeg at nå skal jeg aldri, aldri rote mer, men.... jeg sier ikke mer.
  Kjekt med alle de fine hyllene og boksene til ting og tang!
  Takk for titten inn til deg.

  SvarSlett
 9. Deilig når man er ferdig med å rydde. Ja, det hadde vært hyggelig å komme på besøk :) Dyrsku'n i Seljord er det lenge siden jeg har besøkt - selv om det ikke er så langt unna. Der finnes det mye rart :) Vårbildet ditt på døra er kjempefint.

  Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett
 10. Ryddig syrom du har! Innholdet i mitt e i utgangspunktet det samme: Stort skrivebord, seng, hyller etc,duppeditter.. Men ryddig..Nei, det e heller sjelden! Heldigvis bare lukker æ døra når vi har besøk;-)

  SvarSlett
 11. For et alle tides syrom! Skjønner du må trives der. Og så mange fine tinger du har,for ikke å snakke om de flotte quiltene. Takk for titten :o)

  SvarSlett
 12. Ja, det var litt av et syrom, med plass for både arbeid og avslapping. Skjønner godt at du tryller fram så mye fint der:) Misunner deg den go`stolen og hylla med alle håndarbeidsbøkene og bladene....

  SvarSlett
 13. Åh, drømmerom for alle hobbyglade sjeler.
  Synes bloggen din var utrolig koselig med glade farger, blir alltid i slikt et godt humør av lyse vår/sommer farger ^^
  Ellers lager du veldig mye fint. Har selv utrolig lyst å lære meg og så, men foreløpig blir det med strikking og hekling. :P

  Ha en ellers fin torsdagskveld.

  SvarSlett

Roser, gamle broderier og bøker

Nå er det jammensanten lenge siden jeg har blogget.  Nå er det på høy tid at jeg viser litt livstegn fra meg. Mai og Juni har vært strål...