onsdag 19. januar 2011

Tusen takk på en onsdag kveld.

Det er så koselig at så mange vil være med på Give Away hos meg!
Rita, Britt og Sissel har vært så snille og skrevet så fint om bloggen og Give away her hos meg. Tusen takk !!!
Alle har de kjempekoselige blogger - kikk innom dem!

Her er en liten stemningsbilde fra heimen på en onsdag kveld.
Jeg sydde en toalettveske i går med motiv fra et frimerke. Det er så kjekt å overføre gratis bilder fra nettet for så å  stryke motivene  på  poser  og vesker. Veldig kjekt å gi i presang, jeg har også fått solgt endel.
Så måtte katten min opp på stett. Sammen med en liten plante og et lys skapte det litt stemning på en onsdag kveld.


Samtidig fikk jeg sydd lukkekant på en duk som har ligget lenge og bare ventet på å bli ferdig. Jeg blir alltid veldig fornøyd når jeg har sydd ferdig noe av det som venter, da kan jeg liksom med god samvittighet begynne på noe nytt!
Ha en koselig og håndarbeidsglad kveld!

6 kommentarer:

 1. Det er alltid en glede å ta en titt i bloggen din. Utrolig flink til å sy og en god inspirator for meg. Så koselig å høre at du har fått solgt det du lager. Nå må jeg også få ut fingeren og få lagt ut alt jeg lager. Kjære allpakka, skuffene er fulle.
  Ha en finfin onsdagskveld.

  SvarSlett
 2. Heisann,takk for besøk inne på min blogg!Flott blogg du har,her kan man nok hente mye inspirasjon!Ha ei fin uke videre!

  SvarSlett
 3. Kjempe fin toalettveske, jeg likte også godt den duken du har på bordet. Nydelige farger i sammen. Ha en riktig fin natt.

  SvarSlett
 4. Kjære deg,
  denne takken er altfor forsinket, men tusen tusen takk for den søte sydde blomsten jeg fikk i trøstepremie av deg for en ganske god stund siden. Minstegutten min adopterte den straks, så den har pryda hans rom siden og gledet oss begge. Tusen takk! (o:

  Du syr så flotte ting! Og har de fineste farge- og stoffkombinasjoner. Sukk.

  SvarSlett
 5. Aller først,så herlig tulipanbilde du har øverst på bloggen din!
  Toalettvesken ble så søt, flott duk også.
  Kjekt med noe nytt å pynte med nå etter julen.

  SvarSlett
 6. Koselige bilder, og en kjempefin blogg du har. Er fersk i blogginga selv, så håper du tar deg tid til å se innom bloggen min. Har lagt deg til i blogglista mi:-)

  SvarSlett

Roser, gamle broderier og bøker

Nå er det jammensanten lenge siden jeg har blogget.  Nå er det på høy tid at jeg viser litt livstegn fra meg. Mai og Juni har vært strål...