torsdag 10. juni 2010

Frida koser seg på sommerteppet jeg sydde i fjor.Det var stort, kjekt å sy -  men vanskelig å sy sammen !  Stoffene og oppskrift kjøpte jeg i Skudesneshavn på Quiltesmia - en skikkelig godbit av en butikk for oss quiltegale
Det har vært nydelig vær her de siste dagene, varmt og fint. Koser oss før regnet kommer til helga ........Og tusen takk for alle fine kommentarene fra forrige innlegg !!

5 kommentarer:

 1. Så herlige farger og mønster i dette teppet!! Ser ut som Frida liker det veldig godt også. Enig med deg at det er litt vanskelig å sy store tepper sammen, spesielt å få sydd på baksiden slik at det blir helt like stort som overteppet. Har laget et par stykker og har virkelig måttet holde "tunga virkelig rett i munnen". Men moro er det allikevel.Ha en flott kveld!

  SvarSlett
 2. Fint teppe du har sydd, og flotte vesker i forrige innlegg :)

  SvarSlett
 3. Så utrolig flink du er med å sette sammen farger! Dette likte jeg!!! Jeg la meg som følger, jeg. Kjempefin blogg!

  SvarSlett
 4. Hei,,,,,så hyggelig og "finne "deg.
  Det sommer teppet ditt var lekkert,,,,virkelig sommerlig.
  Lappesøm er liksom ikke helt min greie,,,,har vist ikke tålmodighet nok,,,,,enda jeg har tenkt mange ganger at nå skal jeg ta meg sammen og få gjort noe,,,,men ,,,men ,,,kanskje en dag. Smiler.
  Kos deg med blomstene dine.
  Anne

  SvarSlett

Roser, gamle broderier og bøker

Nå er det jammensanten lenge siden jeg har blogget.  Nå er det på høy tid at jeg viser litt livstegn fra meg. Mai og Juni har vært strål...