Etter å ha spist og spist hele jula, ribbe,pinnekjøtt, lutafisk, riskrem og you name it, måtte jeg lage noe litt enkelt til dessert i dag.
Hvit sjokolademousse med rød topping
Man tager:
200 g hvit sjokolade
500 g kesam
1 ts vanilje eller 1 vaniljestang
1 granateple
Bringebær
2-3 ss melis
Sjokoladen brekkes i biter og smeltes over vannbad.
Hvis du har vaniljestang , skjær et snitt i den,
ta ut frøene og ha dem i kesamen.
Rør inn den smeltede sjokoladen i kesamen.
Hell over i glass eller kopper, jeg hadde 6 kopper.
La stivne i kjøleskapet.
Granateplet deles og kjernene presses ut.
( Det ble litt skvettting rundt meg ja.)
Blandes med bringebær og melis.
Legg dette over moussen.
Velbekomme!
Så vil jeg takke alle som er innom og legger
igjen så koselige spor etter seg her hos meg.
Å ha blogg tar tid og forplikter,
en må innom og oppdatere
med jevne mellomrom.
Men det er jo så koselig,
mange kjekke og interessante blogger,
samt inspirasjon til
mer kreativitet!
Romjulshilsen fra Bente