onsdag 30. juni 2010

Tab for alt ikke lysten til at gå. Jeg går mig hver dag det daglige velbefindende til og går fra enhver sygdom; jeg har gået mig mine tanker til, og jeg kender ingen tanke så tung, at man ikke kan gå fra den. Når man således bliver ved at gå, så går det nok.                  Søren Kierkegaard

Frida og jeg  gikk langs sjøen her i Haugesund i kveld, det var så fin luft ute. Passelig varmt å gå, deiligt å se utover sjøen. Vi havnet helt ute på Kvalen, ved fyrlykta. Det er noe som skjer når jeg går slik , jeg føler det akkurat slik som Kierkegaard beskriver det. alle tanker blir lettere og jeg føler meg som ny etterpå !

tirsdag 29. juni 2010

Sommerens quilteteppe

Nå har jeg kuttet og kuttet. Sommerens quilteteppe skal syes ! Gleder meg til å sette sammen de fargerike stoffene, kanskje det blir sånn ......?
Det blir ganske stort så jeg får se etterhvert hvordan jeg syr det sammen.
Nå gleder jeg meg til ferien om og håper på å få noen sy-dager også. I fjor tok jeg stoffer, symaskin og diverse med meg på hytta og satt ute på terrassen og sydde i finværet.  Kan anbefales !!

tirsdag 15. juni 2010

Tusenfryd i gresset

Hvordan skal egentlig plenen vår se ut ? Jeg blir ikke helt enig med hverken mannen eller meg selv.
Det øverste bildet er fra hagen vår, det neste er ifra naboen på landet.
Jaja, det blir vel en enighet, noen tusenfryd skal jeg ha igjen etter at gressklipperen har hatt turen sin i hagen. Forresten er det Frida og ei venninne som koser seg der.

torsdag 10. juni 2010

Frida koser seg på sommerteppet jeg sydde i fjor.Det var stort, kjekt å sy -  men vanskelig å sy sammen !  Stoffene og oppskrift kjøpte jeg i Skudesneshavn på Quiltesmia - en skikkelig godbit av en butikk for oss quiltegale
Det har vært nydelig vær her de siste dagene, varmt og fint. Koser oss før regnet kommer til helga ........Og tusen takk for alle fine kommentarene fra forrige innlegg !!

onsdag 9. juni 2010

Vesker i vinden og Garden Party

Jeg har noen ufoer liggende på syrommet. Det er jo alltid så kjekt å begynne på noe nytt.
MeMen i går fikk jeg sydd ferdig et par vesker jeg hadde liggende. Det var veldig kjekt, så jeg måtte jo ta bilde av dem.
I dag har jeg sydd på småting dvs Garden Party. Finner fram restestoffer som jeg har i friske farger og koser meg med dem.

onsdag 2. juni 2010

Onsdagsblomster

Det blomstrer i hagen om onsdagene. Nye sekskanter blir sydd sammen, det er kjekt sommerarbeid.
Selv om det er litt grått vær hos oss nå og jeg må sitte inne og sy.
Skal prøve å bare  bruke av  stoffrestene mine. ( Har en egen korg full.....)

tirsdag 1. juni 2010

Klesvask og litt til


I dag har jeg hatt storvask. Mange stoffer måtte vaskes. Plutselig kommer nok  ånden over meg til å sy noe av disse lekre stoffene jeg kjøpte hos Kathrines Quiltestue

Naturens spisebord  - eller anretningsbord ?
Vi var i gebursdag i helga med  nydelig vær, reker
og vin.
Jeg satt så viselig til at hvitvinsglasset fikk et bord for seg selv.

Pelargonia-dilla og oppussing.

Jeg skal innrømme det, jeg lider av pelargonia-dilla.  Grunnen er jo helt klar, det er jo så mange nydelige, forskjellig...